”Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Alkohol har ju alltid varit något roligt och lustfyllt men på sista tiden så får jag inte riktigt ihop bitarna längre. Men jag har ju både jobb och bostadsrätt, så jag kan inte vara en missbrukare. Dessutom så kan jag inte tänka mig ett liv utan alkohol då det helt enkelt verkar så sinnessjukt tråkigt. Fortsätter jag att dricka så blir det mer problem och jag kanske förlorar allt, men om jag slutar så känns det inte som att jag har något att leva för ändå. Allt känns hopplöst.”

Känner du ingen dig i dom här funderingarna? I så fall så kan vi hjälpa dig. Vi är diplomerade alkohol- och drogterapeuter som själva har erfarenhet av både missbruk och från att ha tillfrisknat från detsamma. Idag lever vi sedan en längre tid som nyktra och drogfria men inser att det tog onödigt lång tid innan vi själva fick hjälp, och att vi gärna vill hjälpa andra att slippa genomlida samma erfarenhet.

Och om du funderar över din egen alkohol och/eller drogkonsumtion, så kan det vara en bra idé att prata med oss. Naturligtvis sker alla samtal under full diskretion.